top of page
Profilbild bukett.jpg

Om mig

Målandet hittade mig av en slump år 2021 och jag fastnade intuitivt för skapandeprocessens olika stadier samt det fantastiska i att kunna förmedla olika känslor och uttryck i konsten. Tidigt insåg jag att jag ville dela med mig av mina skapelser till omvärlden och började således utforska och utveckla min stil & teknik. Det var på många sätt som att återupptäcka en bortglömd del av mitt inre och jag kan helhjärtat säga att den kreativa resan fortsätter vara lika mycket en upptäcktsresa inom mig själv.  

 

Jag lever livet grundat i en djup tacksamhet för de möten, möjligheter, utmaningar, lärdomar och insikter som givits mig och inspireras såväl av dessa som av naturen, känslor, drömmar, vyer, minnen & sinnesupplevelser. Den önskan jag bär med mig genom hela skapandeprocessen är att åskådaren genom mina verk ska finna en känsla av harmoni, balans & kraft oavsett om konsten upplevs i verkliga livet eller genom skärmen.

Vision

Jag tror att en vacker värld är möjlig. Konsten har blivit en naturlig förlängning av min tro att vi som människor är kraftfulla samskapare av vår verklighet där möjligheten till förändring börjar inifrån. Genom ökad medvetenhet om hur våra tankar, ord, erfarenheter och handlingar påverkar oss själva och världen runtom oss börjar vi resan mot något nytt.  

Min ambition med konstnärsskapet är att skapa ett fritt utrymme för utforskning och utveckling; att genom det abstrakta uttryckssättet ge kreativiteten tillåtelse att flöda utan begränsningar. Varje konstverk föds med en förhoppning om att kunna förmedla det rätta intrycket - vad det innebär låter jag bli individens egna uppgift att utforska.

Varmt välkommen hit // Johanna

bottom of page